Personvernerklæring

 

 verdalsbruket-logo

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Værdalsbruket AS sine nettsteder.

Værdalsbruket AS (org. no. 920 082 165) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden:https://www.verdalsbruket.no.

Personopplysninger som behandles

Værdalsbruket AS samler kun inn kontaktinformasjon, som du velger å gi oss, samt informasjon om din bruk av våre nettsider.

Eksempler på informasjon som kan innhentes:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Ved alle kjøp/reservasjoner, kan det registreres ønsket betalingsmåte (kort/kontant)
  • Ved kjøp av jakt- eller fiskekort, kan det registreres om kjøper er 16 eller 17 år
  • Ved kjøp av jaktkort, kan det registreres om kjøper er utenbygds fra
  • Ved fellingsrapportering etter jakt knyttes rapportering til aktuelt jaktkort
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse
  • Informasjon innsamlet ifm. hytteleie, brukes kun i sammenheng med det aktuelle leieforholdet
  • Informasjon innsamlet ifm kjøp av jakt- og fiskekort og liknende, brukes kun til administrasjon av den aktuelle tjenesten
  • Jaktrapporter brukes kun av Værdalsbruket til bestandskontroll
  • Påmelding til nyhetsbrev brukes ikke til annet formål enn utsendelse av nyhetsbrev

Hvordan informasjon innhentes?

Værdalsbruket AS samler inn opplysninger fra kontaktskjema på våre nettsider. Ingen opplysninger registreres av oss før du velger å sende dem.
Vi tar også vare på kontaktinformasjon som vi mottar via Værdalsbruket sin felles epost-adresse:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Informasjon om din sidebruk på våre nettsteder samles inn i «session cookies» og kan brukes til analyse av bruksmønstre i et analyseverktøy. «session cookies», er informasjonskapsler som legges på din enhet. De har begrenset levetid og «dør» typisk når et besøk avsluttes.
Noen informasjonskapsler lever opp til et år for å sikre at f.eks. samtykke til bruk av «cookies» ikke glemmes fra besøk til besøk.

Vi henter ikke inn personinformasjon fra tredjeparter.

Formålet med informasjonen som innhentes

Generelt gjelder at personinformasjonen som samles inn kun brukes til det angitte formål.

Jaktrapporter samles opp over tid og gir grunnlag for bl.a. bestandsstatistikker

Vi oppretter ikke personprofiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes.

Informasjonen gjøres ikke tilgjengelig for andre utenfor Værdalsbruket.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre interne administrasjonssystemer.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring.

Deler av informasjonen, f.eks. knyttet til leieforhold og kjøp av tjenester, kan ikke slettes før etter en periode gitt av andre lover og regler. Det gjelder f.eks. opplysninger knyttet til økonomiske transaksjoner; booking og kortkjøp, som er underlagt oppbevaringsplikt gitt av bokføringsloven.

Jaktrapporter slettes ikke, da de samles inn bl.a. til statistikkbruk.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Alle våre tjenesteleverandører: Arkitektum AS, Pro ISP, som nettstedsleverandører, og Teneo Data AS, som drifter våre informasjonsløsninger, kan ha tilgang til registrert informasjon i forbindelse med drift av systemene.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Værdalsbruket AS ikke har respektert dine rettigheter, og overholdt sine plikter, i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet; kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Tjenesteleverandører

Kontaktinformasjon – Websideutvikler: Arkitektum AS

Telefon 35 59 59 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: «Hellandtunet», Kyrkjevegen 6, 3800 Bø i Telemark
Postadresse: Postboks 4, 3833 Bø i Telemark

Kontaktinformasjon – web-hotell: ProISP

Telefon 51 20 08 70
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse: Welhavensvei 15, 4319 Sandnes

Kontaktinformasjon – leverandør av administrasjonsløsninger: Teneo Data AS

Telefon 452 19 000
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Postadresse: Tollbugaten 115, 3041 Drammen

 

Kontaktinformasjon – Værdalsbruket AS

Telefon 74 07 51 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøks-/postadresse: Smålandsvegen 25, 7660 Vuku