Utleie av hytter

Billingen - 10 + 4 sengeplasser - 1000 kr/døgn

billingen

2 tømmerhytter med vakker beliggenhet ved nordenden av Storbillingen. Hovedhytta er nyrestaurert og romslig. Enkel adkomst sommer som vinter. Kjempefint utgangspunkt både med tanke på jakt og fiske. En perle for friluftsintereserte. Egnet for barnefamilier.

Les mer...

Bestill nå

Bjarnetjern - 4 sengeplasser - 1000 kr/døgn

bjarnetjernTrivelig tømmerhytte vakkert beliggende ved Bjarnetjern i Skjækerfjella-Blåfjella nasjonalpark. Her kan du nyte stillheten på terrassen med utsikt mot de svenske Skäckerfjällen. Topp ørretfiske i Laketjern, like ved hytta. Båt medfølger i leien. Flott utgangspunkt for turer i nasjonalparken.

Les mer...

Bestill nå

Fiskløsningen - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

fisklosningen

Tømmerhytte vakkert beliggende ved Fiskløsningen i Vera. Bygd i 2002. Her er det mange muligheter for godt fiske. Hytta er også omkranset av slake lier med rypekjerr, og fjellskogåser med innslag av skogsfugl. Stor veranda med utsikt over Fiskløsningen. Fin topptur til Tørrgranvola.

Les mer...

Bestill nå

Lakavassbu - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

Lakavass11

Dette er hytten for den som søker villmarksopplevelser. Flott beliggenhet i Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark. Suverent utgangspunkt for alt friluftsliv både sommer, høst og vinter. Mange gode ørretvann i området. Spesielt rik fuglefauna gjør området spennende for naturintresserte.

Les mer...

Bestill nå

Storbekkdalen - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

Ute1pix

Ny tømmerhytte vakkert beliggende ved Nedre Storbekktjern i Blåfjella- Skjækerfjella nasjonalpark. Glimrende utgangspunkt for småviltjakt og ørretfiske. Mange gode vann i området. Turistforeningens sti via Tverråkroken passerer straks øst for hytta.

Les mer...

Bestill nå

Grønningen - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

gronningen

Tømmerhytte bygd i 2009, idyllisk beliggende ved bredden av Grønningen. Flott natur som gir gode turopplevelser. Hermanssnasa er et anbefalt turmål. Etter turen kan du nyte stillheten på terrassen med utsikt over vannet. Suverent utgangspunkt for småviltjakt og fiske.

Les mer...

Bestill nå

Kråksjøen - 12 sengeplasser - 1500 kr/døgn

Kraakmini

Nybygd hytte beliggende ved bredden av Kråksjøen, med utsikt mot Kjølahaugan. Godt utstyrt og romslig hytte egnet for flere familier. Båt og garn inngår i leien. Kråksjøen er kjent for fisk av god kvalitet. Tydelig og lettgått sti fra P-plass til hytta. Et perfekt utgangspunkt for småviltjakt og friluftsliv.

Les mer...

Bestill nå

Bryggnesset - 8 sengeplasser - 1000 kr/døgn

bryggnesset

Hyttetun ved skogsbilvegen i Juldalen (bomveg). Trivelig beliggenhet ved bredden av Juldøla. Svært godt utgangspunkt for ørretfiske. Velegnet for barnefamilier. Beliggenheten gir tilgang til flere småviltjaktterreng. Etter turen kan en fyre opp badstua og avslutte med en forfriskende dukkert i elva.

Les mer...

Bestill nå

Sulsjøan - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

Sulsjøene

Nydelig liten tømmerhytte beliggende ved Sulsjøan. Ypperlig utgangspunkt for rypejakt, men det er også mange gode fiskevann i området. Både Kråkfjellet og de tre Kjølahaugan er innenfor rekevidde for fjellvandreren. Nydelig utsikt over et praktfullt og utfordrende fjellområde

Les mer...

Bestill nå

Ørtugtjønna - 6 sengeplasser - 1000 kr/døgn

ortugtjonnaNyoppsatt skogskoie i Skjækerdalen. Ypperlig utgangspunkt for skogsfugljakt, med muligheter for rype. Her passerer elgen foran hytta, mens hjorten brøler i skogåsene rundt. Beveren trives også i bekken fra Ørtugtjønna.

Les mer...

Bestill nå

Båt - Østre Sulsjøen - 300 kr/døgn

naustBåt som ligger i naustet ved nordenden av østre Sulsjøen. Årer og flytevester finnes i naustet. Østre Sulsjøen er et meget godt ørretvann. Ved naustet er det oppsatt en sittegruppe, og det er fine teltplasser i umiddelbar nærhet til denne.

Les mer...

Bestill nå