• Billingen1
  • Billingen2
  • Billingen3
  • Billingen4

Billingen

billingen


  

Åpne kart

To tømmerhytter beliggende i nordenden av Storbillingen, ca. 1 times gange fra P-plass på Åbofjellet (5 kilometer). Kartblad 1822 IV, Vera. Leien omfatter begge hyttene. Man kan enten følge turistforeningsstien det meste av veien, eller følge skilt mot Billingslunet og ta båt derfra (2 kilometer). Naustet ligger ca. 200 meter nord for brua på vestsiden av Billingslunet. Det ligger 2 båter i naustet, Værdalsbrukets båt er merket. Lunet er grunt og det kan lønne seg å ro det første stykket. I henhold til kommunal forskrift er det en forutsetning for motorbåt-bruk at det utøves fiskepleie (garnfiske).

Leien omfatter begge hyttene. I hovedhytta er det delt kjøkken og oppholdsrom. 2 soverom med tilsammen 10 sengeplasser. Dyne og pute til 10 personer finnes i hytta. Solcelleanlegg med belysning i alle rom, kjøleskap og kokemuligheter (gass). Utstyr til 10 personer. Det er vedovn i hytta og tørr bjørkeved finnes i uthuset.

Oppistua har sengeplass til 4 personer, vedovn og stearinlys. Sovepose må medbringes.

Tilhørende uthus med utedo. Vann hentes i Billingen. Personlig utstyr og toalettpapir må medbringes. Ganske bra mobildekning på høyden nord for hytta. Båt i Billingslunet, flytevest for 4 voksne (barnevester må medbringes). Det følger også med garn med ulik maskevidde, for bruk i Billingen. Det finnes flere gode fiskevann i området. Flott utgangspunkt for jakt både på lirype, hare og skogsfugl. 

Størrelse: 85m²
Antall sengeplasser: 10+4
Avstand fra vei: 5 km
Pris pr. døgn 800,-

 

Se leiebetingelser her